TEMPPUTEMMELLYS OY

SUOMEN MESTARISTA YRITTÄJÄKSI

Tempputemmellys on Espoonlahdessa sijaitseva telinevoimistelu-, trampoliini- sekä parkourkeskus, jonka on perustanut entinen telinevoimistelun Suomen ja Pohjoismaiden mestari Annette Tieva vuonna 2006. Annette Tieva on koulutukseltaan liikunnanohjaaja ja hän on suorittanut myös urheilujohtajan ammattitutkinnon Suomen Urheiluopistolla. Annetella on takanaan menestyksekäs kilpaura telinevoimistelussa ja hän on saavuttanut useita Suomen mestaruuksia sekä voimistelijana että valmentajana. Suomen mestaruuksien lisäksi Annette on menestynyt kilpaurallaan myös ulkomailla ja voittanut monia kansainvälisiä telinevoimistelukilpailuja ja pohjoismaiden mestaruuksia. Tempputemmellyksen perustajana, toimitusjohtajana ja liikunnanohjaajana Annette pääsee jakamaan pitkän voimistelu-uran tuomaa kokemustaan ja innostustaan lajiin niin lapsille, nuorille kuin ohjaajillekin!

TEMPPUTEMMELLYKSEN TUNTITOIMINNAN TAVOITTEET

  • Innostaa lapset ja nuoret liikkumaan

  • Kehittää lasten ja nuorten motorisia perustaitoja monipuolisesti

  • Parantaa lasten kehontuntemusta ja kehon hallintaa

  • Tarjota onnistumisen elämyksiä ja sitä kautta tukea myönteisen minäkuvan kehittymistä

Tempputemmellyksen tunneilla taituroidaan monipuolisilla telineradoilla ja trampoliineilla ja opitaan uusia taitoja lapsen ikä ja kehitystaso huomioiden. Tempputemmellyksen tunneilla koetaan liikunnan iloa!

Aikaamme hallitsevasta jatkuvasta kilpailemisesta poiketen Tempputemmellys on kuitenkin luotu ainoastaan harrastuslajiksi. Monessa lajissa harjoittelu etenee nopeasti kilpailulliseksi, mutta me Tempputemmellyksessä olemme halunneet pitää toiminnan täysin kilpailuttomana. Jokainen saa meillä harrastaa ja kehittyä omaan tahtiin asiantuntevassa valmennuksessa liikkunnasta nauttien!

UPEAT TILAT JA KESKEINEN SIJAINTI

Tempputemmellys sijaitsee Espoonlahdessa aivan Länsiväylän tuntumassa. Espoonlahteen Tempputemmellys muutti kesällä 2013, toimittuaan sitä ennen Espoon Kilossa, Martinkalliossa ja Kirkkonummella. Uuden, lähes 1000 m² kokoisen voimistelusalin ja laajemman tuntivalikoiman myötä, Tempputemmellys pystyy vastaamaan nyt entistä paremmin eri-ikäisten ja kaiken tasoisten liikkujien tarpeisiin. Keskeinen sijainti, hyvät julkiset liikenneyhteydet ja ilmainen pysäköintialue tekevät harrastamisesta helppoa!

Tempputemmellys

Höyrylaivantie 20, 02320 Espoo


045 1109091


@tempputemmellys