Syntymäpäivät

Synttäripaketit (2h) 

(24€/ hlö, minimi laskutus 10 hlö = 240€)

Meillä yksityisen synttäripaketin kokonaiskesto on 2 h. Juhliin kuuluu 1,5 h temppuilua telinesalissa ja trampoliinimaailmassa, jonka välissä vietämme 0,5 h herkutteluhetken juhlahuoneessa. Kaikki synttärijuhlat ovat aina yksityisiä eli tilat ovat vain juhlaseurueen käytössä. Mikäli toivotte osallistujamäärältä pienempiä juhlia tulee ne varata sähköpostitse info@tempputemmellys.fi ja silloin tilat eivät ole yksityisessä käytössä. Mahdollinen aika pienemmille juhlille on lauantaisin kello 12-14 omapompun aukioloaikana.  Halutessanne voitte ostaa minkä kokoisiin juhliin tahansa ohjatun liikuntatuokion (1 ohjaaja/0,5 h/25€) . Ohjattu liikuntatuokio pidetään aina juhlien alussa ja teemana temppuilua, parkouria, temppis battlea ("Nerf sotaa") valintanne mukaisesti. Ohjattuun liikuntatuokioon kuuluu myös lämmittelyleikki sekä ohjattuja hyppyjä trampoliinimaailmassa!

Synttäritarjoilut kuuluvat olennaisena osana juhliin. Meillä tarjoiluihin kuuluu jäätelöannos jäätelöaltaasta lapsen oman valinnan mukaan, sipsejä, popcorneja ja karkkia. Juomaksi tarjoamme mehua ja limonadia. Halutessanne voitte tuoda lisäksi omia tarjottavia. Päivänsankari voi avata lahjat esim. herkuttelun yhteydessä. Synttärihuone on koristeltu etukäteen ilmapalloin ja serpentiineineen.

Alustava osallistujamäärä ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa toimistolle viimeistään 3 päivää ennen tapahtumaa.

Synttäreille pukeudutaan sisäliikuntavaatteisiin (esim. t-paita ja shortsit, ei farkkuja). Voimisteluareenalla ollaan avojaloin tai tramppasukilla. Ulkovaatteet ja kengät jätetään aulassa olevaan naulakkoon/lokeroihin. Yläkerrasta (2 krs.) löytyvät pukuhuoneet naisille ja miehille.

Synttärisankari perheineen voi saapua paikalle noin 5-10 min ennen tapahtumaa, jotta on valmiina vastaanottamaan vieraita.

Syntymäpäiväjuhlat maksetaan paikan päällä (lukuunottamatta 50€ varausmaksua, joka suoritetaan netissä juhlien varaamisen yhteydessä ja otetaan huomioon loppusummassa!) 

Lopullinen hinta lasketaan toteutuneen osallistujamäärän perusteella (min 10 hlöä = 240€) alla olevan hinnoittelun mukaisesti. Maksuvälineinä käyvät kortit (Visa Debit/Credit/Electron, Master Card) tai käteinen.


Tempputemmellys ei ole vakuuttanut lapsia, jokainen juhlija huolehtii omasta tapaturmavakuutuksesta. Vähintään yhden huoltajan tulee olla paikalla koko juhlien ajan! Telinesalissa ja trampoliinimaailmassa temppuillessa juhlavieraat ovat huoltajan vastuulla. 

Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa sähköpostilla tai soittamalla. Päivämäärän muuttaminen ilman uutta varausmaksua on mahdollista vain sairastapauksissa lääkärintodistuksella tai muissa tapauksissa vain yli 2 viikkoa ennen juhlia. Lue lisää perumis- ja siirtoehdoistamme varausta tehdessäsi.


Hinnasto

Syntymäpäivät (2h), 10-16 hlö

Sisältää herkkutarjoilut

24€/ hlö

Syntymäpäivät (2h), +17 hlö

Sisältää herkkutarjoilut

20€/ hlö

Ohjattu 30 min temppuilu synttäreiden alussa

Lajeina trampoliinihyppely / telinevoimistelu / parkour / temppis battle (Nerf "sota") oman valinnan mukaan

+ 25€

Varaa yksityiset synttärit tai yksityinen salivaraus!


TERVETULOA VIETTÄMÄÄN IKIMUISTOISET SYNTTÄRIT!

Tervetuloa viettämään ikimuistoiset synttärit Temppikseen!