Ryhmät 1-16 vuotiaille


Aikuinen - lapsi -ryhmät    (1-5v)

  Aikuinen-lapsi-tunneilla liikutaan monipuolisilla telineradoilla ja trampoliineilla kehittäen kehonhallintaa yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunneilla lapsi on pääosassa, mutta myös aikuiset saavat liikuntaa. Aikuinen-lapsi-ryhmissä harjoiteltavia taitoja ovat muun muassa kuperkeikka, erilaiset hypyt, puomilla kävely, roikunta, heilunta ja pallon käsittelytaidot. Oppiminen tapahtuu leikkien lomassa, musiikkia, loruja ja erilaisia liikuntavälineitä hyödyntäen. Lapset oppivat myös ryhmässä toimimisen taitoja turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Aikuiselle tunnit ovat ihania hetkiä nauttia lapsen kanssa liikunnallisesta yhdessäolosta

        Hinta 235 €/ kausi


  • Aikuinen-lapsi -ryhmä (2-4v)
  • Aikuinen-lapsi -ryhmä (3-5v)

  Tempputemmellys 1 tai  2     (5-8v)

  Tempputemmellys ryhmistä lapsi voi aloittaa monipuolisen liikuntaharrastuksen yksin, oppia uusia taitoja ja harjoitella ryhmässä toimimista. Tempputemmellys 1 tunneilla harjoiteltavia taitoja ovat muun muassa kuperkeikka etuperin ja takaperin, erilaiset hypyt, oikonoja tangolla, alkeiskärrynpyörä, käsinseisonta vatsa seinää vasten, puomilla kävely ja köysi- sekä rengasheilautus. Tempputemmellys 2 ryhmissä harjoiteltavia taitoja ovat lisäksi mm. kieppi, polvitaiveroikunta, oikonojasta kuperkeikka, neulansilmä, pääseisonta seinää vasten ja silta. Ohjaajia on 1-2 ryhmän koosta riippuen (max 12 lasta/ryhmä)

          Hinta 235 € / kausi


  • Tempputemmellys 1 (3-5 v)
  • Tempputemmellys 1 (4-6 v)
  • Tempputemmellys 2 (5-7 v)
  • Tempputemmellys 2  (6-8 v)

         Teline-Trampoliini 2, 3 tai 4  (6-16v)

         Teline-trampoliinitunneilla harjoitellaan sekä telinevoimistelua että trampoliinivoimistelua. Tunnin telinevoimisteluosuudessa opetellaan telinevoimistelun perusliikkeitä ja niiden yhdistelemistä monipuolisilla telineradoilla. Tunnin trampoliiniharjoitteluosuudessa harjoitellaan erilaisia hyppyjä ja voltteja sekä niiden yhdistelmiä trampoliinimaailmassa. Teline-trampoliini-tunteja on tarjolla eri-ikäisille lapsille ja nuorille, aloittelijasta kokeneisiin taitureihin. Teline-trampoliini-tunnit ovat erittäin monipuolisia ja kehittävät aerobista kuntoa, lihasvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Tunnit sopivat hyvin tytöille ja pojille sekä oheisharjoitteluksi eri urheilulajeihin kuten jääkiekkoon, jalkapalloon, salibandyyn ja taitoluisteluun!

             Hinta 249€/kausi


         • Teline-trampoliini 2 (alkeet)
         • Teline-trampoliini 3 (jatko)
         • Teline-trampoliini 4 (edistyneet)


         Parkour-Trampoliini 2, 3 tai 4 (6-16v)

         Parkour-trampoliinitunneilla tunneilla harjoitellaan sekä parkouria että trampoliinivoimistelua. Tunnin parkourosuudessa harjoitellaan monipuolisesti parkourin perusteita, perusteiden yhdistelmiä sekä free runningia eli parkouria, johon yhdistetään välillä myös temppuja. Trampoliiniosuudessa harjoitellaan puolestaan erilaisia hyppyjä, voltteja ja kehonhallintaa trampoliinimaailmassa. Myös parkouria tuodaan mukaan trampoliiniharjoitteluun. Tunnit parantavat lihaskuntoa, kestävyyttä, ketteryyttä, koordinaatiokykyä, kehonhallintaa ja liikkuvuutta - parkourin perusidea pyrkiä etenemään tehokkaasti ja sulavasti erilaisten esteiden ja alustojen yli tai ali.

               Hinta 249€/kausi


         • Parkour-trampoliini 2 (alkeet)
         • Parkour-trampoliini 3 (jatko)
         • Parkour-trampoliini 4 (edistyneet)

         HUOM! Tarjoamme uusille harrastajille 2 kokeilukäyntiä (15€/kerta), ilman sitoutumista koko kaudeksi!

         TOIMI NÄIN: Jos lapsi ei ole ennen käynyt harrastusryhmissämme, ilmoittaudu ryhmään, JA MAKSA KAUSIMAKSU. Mikäli yhden/ kahden harjoituskerran jälkeen päätätte keskeyttää, laittakaa sähköpostia keskeytyksestä KAHDEN PÄIVÄN SISÄLLÄ VIIMEISIMMÄSTÄ HARJOITUSKERRASTA!! Palautamme kausimaksun (poislukien menneiden harjoituskertojen osuudella 1x15€ / 2x15€). Mikäli keskeytyksestä ei ilmoita kahden viikon ja kahden päivän kuluessa oletuksemme on, että lapsi on jatkamassa harrastustaan ja veloitamme koko kausimaksun.