Ryhmät 1-16 vuotiaille


Aikuinen - lapsi -ryhmät (1-5v)

Aikuinen-lapsi-tunneilla liikutaan monipuolisilla telineradoilla ja trampoliineilla kehittäen kehonhallintaa yhdessä oman aikuisen kanssa. Tunneilla lapsi on pääosassa, mutta myös aikuiset saavat liikuntaa. Aikuinen-lapsi-ryhmissä harjoiteltavia taitoja ovat muun muassa kuperkeikka, erilaiset hypyt, puomilla kävely, roikunta, heilunta ja pallon käsittelytaidot. Oppiminen tapahtuu leikkien lomassa, musiikkia, loruja ja erilaisia liikuntavälineitä hyödyntäen. Lapset oppivat myös ryhmässä toimimisen taitoja turvallisessa ja kannustavassa ilmapiirissä. Aikuiselle tunnit ovat ihania hetkiä nauttia lapsen kanssa liikunnallisesta yhdessäolosta

      Hinta 239 €/kausi

(kausi sisältää 16 ohjattua harjoituskertaa ja 16 arkipäivien omapomppu kertaa, syyskaudelta siirrytään automaattisesti kevätkaudelle ellei paikkaa peruta sähköpostitse 6.12 mennessä)


 • Aikuinen-lapsi -ryhmä (2-4v)
 • Aikuinen-lapsi -ryhmä (3-5v)

Tempputemmellys 1 tai 2 (5-8v)

Tempputemmellys ryhmistä lapsi voi aloittaa monipuolisen liikuntaharrastuksen yksin, oppia uusia taitoja ja harjoitella ryhmässä toimimista. Tempputemmellys 1 tunneilla harjoiteltavia taitoja ovat muun muassa kuperkeikka etuperin ja takaperin, erilaiset hypyt, oikonoja tangolla, alkeiskärrynpyörä, käsinseisonta vatsa seinää vasten, puomilla kävely ja köysi- sekä rengasheilautus. Tempputemmellys 2 ryhmissä harjoiteltavia taitoja ovat lisäksi mm. kieppi, polvitaiveroikunta, oikonojasta kuperkeikka, neulansilmä, pääseisonta seinää vasten ja silta. Ohjaajia on 1-2 ryhmän koosta riippuen (max 12 lasta/ryhmä)

        Hinta 239 € / kausi

(kausi sisältää 16 ohjattua harjoituskertaa ja 16 arkipäivien omapomppu kertaa, syyskaudelta siirrytään automaattisesti kevätkaudelle ellei paikkaa peruta sähköpostitse 6.12 mennessä)

 • Tempputemmellys 1 (3-5 v)
 • Tempputemmellys 1 (4-6 v)
 • Tempputemmellys 2 (5-7 v)
 • Tempputemmellys 2  (6-8 v)

Teline-Trampoliini 2, 3 tai 4  (6-16v)

Teline-trampoliinitunneilla harjoitellaan sekä telinevoimistelua että trampoliinivoimistelua. Tunnin telinevoimisteluosuudessa opetellaan telinevoimistelun perusliikkeitä ja niiden yhdistelemistä monipuolisilla telineradoilla. Tunnin trampoliiniharjoitteluosuudessa harjoitellaan erilaisia hyppyjä ja voltteja sekä niiden yhdistelmiä trampoliinimaailmassa. Teline-trampoliini-tunteja on tarjolla eri-ikäisille lapsille ja nuorille, aloittelijasta kokeneisiin taitureihin. Teline-trampoliini-tunnit ovat erittäin monipuolisia ja kehittävät aerobista kuntoa, lihasvoimaa, liikkuvuutta, tasapainoa ja koordinaatiokykyä. Tunnit sopivat hyvin tytöille ja pojille sekä oheisharjoitteluksi eri urheilulajeihin kuten jääkiekkoon, jalkapalloon, salibandyyn ja taitoluisteluun!

   Hinta 255€/kausi

(kausi sisältää 16 ohjattua harjoituskertaa ja 16 arkipäivien omapomppu kertaa, syyskaudelta siirrytään automaattisesti kevätkaudelle ellei paikkaa peruta sähköpostitse 6.12 mennessä)

 • Teline-trampoliini 2 (alkeet)
 • Teline-trampoliini 3 (jatko)
 • Teline-trampoliini 4 (edistyneet)


HUOM! Tarjoamme uusille harrastajille 2 kokeilukäyntiä (15€/kerta), ilman sitoutumista koko kaudeksi!

TOIMI NÄIN: Jos lapsi ei ole ennen käynyt harrastusryhmissämme, ilmoittaudu ryhmään, JA MAKSA KAUSIMAKSU. Mikäli yhden/ kahden kokeilukerran jälkeen päätätte keskeyttää, laittakaa sähköpostia keskeytyksestä KAHDEN PÄIVÄN SISÄLLÄ VIIMIEISIMMÄSTÄ KOKEILUKERRASTA!! Palautamme kausimaksun (poislukien kokeilukertojen osuus 1x15€ / 2x15€). Mikäli keskeytyksestä ei ilmoita kahden päivän kuluessa tai osallistuu useammalle kuin kahdelle kerralle, veloitamme koko kausimaksun.

Parkour-Trampoliini 2, 3 tai 4 (6-16v)

Parkour-Trampoliini 2, 3 tai 4 (6-16v)


Parkour-trampoliinitunneilla tunneilla harjoitellaan sekä parkouria että trampoliinivoimistelua. Tunnin parkourosuudessa harjoitellaan monipuolisesti parkourin perusteita, perusteiden yhdistelmiä sekä free runningia eli parkouria, johon yhdistetään välillä myös temppuja. Trampoliiniosuudessa harjoitellaan puolestaan erilaisia hyppyjä, voltteja ja kehonhallintaa trampoliinimaailmassa. Myös parkouria tuodaan mukaan trampoliiniharjoitteluun. Tunnit parantavat lihaskuntoa, kestävyyttä, ketteryyttä, koordinaatiokykyä, kehonhallintaa ja liikkuvuutta - parkourin perusidea pyrkiä etenemään tehokkaasti ja sulavasti erilaisten esteiden ja alustojen yli tai ali.

     Hinta 255€/kausi

  (kausi sisältää 16 ohjattua harjoituskertaa ja 16 arkipäivien omapomppu kertaa, syyskaudelta     siirrytään automaattisesti kevätkaudelle ellei paikkaa peruta sähköpostitse 6.12 mennessä)

 • Parkour-trampoliini 2 (alkeet)
 • Parkour-trampoliini 3 (jatko)
 • Parkour-trampoliini 4 (edistyneet)