Syntymäpäivät ja tapahtumat

SYNTYMÄPÄIVÄPAKETIT (2h)

Yksityiset juhlat 25€/hlö, minimi laskutus 10 hlö (250€)

Meillä yksityisen synttäripaketin kokonaiskesto on 2 h. Juhliin kuuluu 1,5 h temppuilua telinesalissa ja trampoliinimaailmassa, jonka välissä vietämme 0,5 h herkutteluhetken juhlahuoneessa. Kaikki synttärijuhlat ovat aina yksityisiä eli tilat ovat vain juhlaseurueen käytössä. Mikäli toivotte osallistujamäärältä pienempiä juhlia tulee ne varata sähköpostitse info@tempputemmellys.fi ja silloin tilat eivät ole yksityisessä käytössä. Mahdollinen aika pienemmille juhlille on lauantaisin omapompun aukioloaikana kello 12-14. Halutessanne voitte ostaa minkä kokoisiin juhliin tahansa ohjatun liikuntatuokion (1 ohjaaja/0,5h/25€) . Ohjattu liikuntatuokio pidetään aina juhlien alussa ja teemana temppuilua, parkouria, temppis battlea ("Nerf sotaa") valintanne mukaisesti. Ohjattuun liikuntatuokioon kuuluu myös lämmittelyleikki sekä ohjattuja hyppyjä trampoliinimaailmassa!

Synttäritarjoilut kuuluvat olennaisena osana juhliin. Meillä tarjoiluihin kuuluu jäätelöannos jäätelöaltaasta lapsen oman valinnan mukaan, sipsejä, popcorneja ja karkkia. Juomaksi tarjoamme mehua ja limonadia. Halutessanne voitte tuoda lisäksi omia tarjottavia. Päivänsankari voi avata lahjat esim. herkuttelun yhteydessä. Synttärihuone on koristeltu etukäteen ilmapalloin ja serpentiineineen.

Alustava osallistujamäärä ja erityisruokavaliot tulee ilmoittaa toimistolle viimeistään 3 päivää ennen tapahtumaa. Saat tätä varten lomakkeen varausvahvistuksen yhteydessä.

Synttäreille pukeudutaan sisäliikuntavaatteisiin (esim. t-paita ja shortsit, ei farkkuja). Voimisteluareenalla ollaan avojaloin tai tramppasukilla. Ulkovaatteet ja kengät jätetään aulassa olevaan naulakkoon/lokeroihin. Yläkerrasta (2 krs.) löytyvät pukuhuoneet naisille ja miehille.

Synttärisankari perheineen voi saapua paikalle noin 5-10 min ennen juhlia, jotta on valmiina vastaanottamaan vieraita. Juhlissa tulee olla 1-2 aikuista valvojaa omasta takaa. Aikuisille on kahvin- ja teenkeittomahdollisuus keittiössä, mutta kahvi ja tee on tuotava itse.

Syntymäpäiväjuhlat maksetaan paikan päällä (lukuunottamatta 100€ varausmaksua, joka suoritetaan netissä juhlien varaamisen yhteydessä ja otetaan huomioon loppusummassa!). Maksuvälineinä käyvät kortit (Visa Debit/Credit/Electron, Master Card) tai käteinen. Lopullinen hinta lasketaan toteutuneen osallistujamäärän perusteella (min 10 hlöä/ 250€,) alla olevan hinnoittelun mukaisesti. 

Tempputemmellys ei ole vakuuttanut lapsia, jokainen juhlija huolehtii omasta tapaturmavakuutuksesta. Vähintään yhden huoltajan tulee olla paikalla koko juhlien ajan! Telinesalissa ja trampoliinimaailmassa temppuillessa juhlavieraat ovat huoltajan vastuulla. 

Peruutuksesta tulee aina ilmoittaa sähköpostilla tai soittamalla. Päivämäärän muuttaminen ilman uutta varausmaksua on mahdollista sairastapauksissa lääkärintodistuksella tai yli 2 viikkoa ennen juhlia. 


TERVETULOA VIETTÄMÄÄN IKIMUISTOISET SYNTYMÄPÄIVÄT TEMPPUTEMMELLYKSEEN! :) 

Varaa yksityiset synttärit tai yksityinen salivaraus!

MUUT JUHLAT JA TAPAHTUMAT

 Esim. joukkueiden kaudenpäätöstapahtumat, polttarit yms. 

Hinta räätälöidään yksilöllisesti osallistujien, tapahtuman keston sekä ruokailutoiveiden mukaan! Lähetä sähköpostia/ soita ja tiedustele tarkemmat tiedot juuri teidän porukallenne!

info@tempputemmellys.fi / 045 110 9091