Temppis Vierumäki ja Ruka

Lomahuoneistot Tempputemmellyksen asiakkaille! Tiedustelut ja varaukset: chalet@tempputemmellys.fi


TEMPPIS RUKANTÄHTI

Temppis Rukantähti on Tempputemmellyksen välittämä paritalohuoneisto Kuusamon Rukalla. Rukantähti sijaitsee Kesäjärven rauhallisella loma-asuntoalueella noin kahden kilometrin päässä hiihtokeskuksen eturinteistä. Hiihtolatu sekä ilmainen skibussi lähtevät mökin välittömästä läheisyydestä ja Rukan S-markettiin on matkaa noin kilometri.

Kaksikerroksinen paritalo on valmistunut vuonna 2012. Huoneisto on varusteltu korkeatasoisesti ja lapsiperheiden tarpeet huomioon ottaen. Avara keittiö- ja ruokailutila mahdollistaa mukavan yhdessäolon takkatulen lämmössä ja esimerkiksi äänentoistolaitteistolla varustellut saunatilat, viinikaappi sekä lasitettu terassi tuovat lomailuun lisämukavuutta. Rukantähdessä on kolme makuuhuonetta, vuodepaikkoja 6-8:lle aikuiselle ja molemmissa kerroksissa oma wc. Loma-arkea helpottavat mm. kodinhoitohuoneen pesutorni ja pihan autokatos.

Rukantähteä vuokrataan pääasiassa viikko kerrallaan (sesonkiaikoina la-la).


Kuvia ja lisätietoja Rukantähden varauksista yms. löytyy TÄSTÄ (www.nettimokki.com/kuusamo/6649)

Vuoden 2024-2025 vuokraushinnasto Tempputemmellyksen asiakkaille:

350 € viikonloppu (ei tammi-huhtikuussa)

500 € kesäviikot

800 € talviviikot

1370€ sesonki viikot (Joulu, Uusivuosi, viikot 8-17)

Hinnat eivät sisällä loppusiivousta. Loppusiivous 130€.


TEMPPIS CHALET VIERUMÄKI

Temppis Chalet Vierumäki on Tempputemmellyksen välittämä lomahuoneisto Vierumäen urheiluopiston ytimessä. Huoneisto sijaitsee urheiluopiston sisääntulotien varrella, Chalet 4 kiinteistön toisessa kerroksessa. Cooke- golfkentän vieressä olevan talon pihanaapurina on Scandic Vierumäki-kongressihotelli, jossa toimii Vierumäen vastaanottopalvelu, ravintolamaailma sekä wellness- ja viihdepalveluita. Myös kaikki urheiluopiston liikuntapalvelut, valaistut hiihtoreitit sekä upea luonto ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Uudessa täysin varustellussa 65m2 huoneistossa on avara olohuone, avokeittiö, kaksi makuuhuonetta, sauna, erillinen wc sekä iso lasitettu parveke. Huoneisto on sisustettu viihtyisästi ja erityisesti lapsiperheiden tarpeet huomioon ottaen. Huoneistossa on ilmainen langaton Internet- yhteys. Talon pohjakerroksessa on huoneiston oma lukittava varasto sekä säilytystilat mm. suksille, golf-varusteille ja rattaille.

Huoneistoon voi majoittautua perjantaisin klo 17.00 lähtien ja maanantaisin klo 13.00 lähtien. Perjantaisin huoneen luovutus on klo 13.00 mennessä ja sunnuntaisin klo 17.00 mennessä

Vierumäellä on tapahtumia ja toimintaa kaiken ikäisille joka päivä, vuoden ympäri. Suomen monipuolisin vapaa-ajankeskus on vain noin 1,5 tunnin ajomatkan päässä Espoosta. Lisätietoja Vierumäen monipuolisista palveluista saat osoitteesta www.vierumaki.fiVuoden 2024-2025 vuokraushinnasto Tempputemmellyksen asiakkaille:

295 € viikonloppu pe-su: 2 vrk

570 € arkipäivät ma-pe: 4 vrk (kesäviikot 25-32 hinta 595)

770€ viikko ma-su: 6vrk (kesäviikot 25-32 hinta 820)


Kaikkiin hintoihin sisältyy huoneiston loppusiivous. Varauksiin on mahdollisuus lisätä lakanasettejä (liinavaatteet, kylpypyyhe, kasvopyyhe) hintaan 12€/kpl.


Tiedustelut ja varaukset: chalet@tempputemmellys.fi