Iltis

 

ILTAPÄIVÄKERHON TOIMINTA

Tempputemmellyksen liikunnallinen iltapäiväkerho 1.-4. luokkalaisille lapsille aloittaa toimintansa elokuussa 2015! Iltapäiväkerhossamme lapsi viettää koulun jälkeen aikaa turvallisesti viihtyisässä ja virikkeellisessä ympäristössä ja harrastaa ohjatusti monipuolista liikuntaa. Tempputemmellyksen iltapäiväkerhossa liikumme, leikimme, pelaamme, luemme, askartelemme ja ulkoilemme. Jokaiseen päivään kuuluu ohjattu liikuntatunti. Kerhopäivän aikana nautimme myös terveellisen välipalan ja teemme tietenkin läksyt.

OHJATUT LIIKUNTATUNNIT

Ohjattujen tuntien lajeja ovat muun muassa telinevoimistelu, parkour ja trampoliinivoimistelu. Telinevoimistelutunnit sisältävät monipuolista liikuntaa lihasvoimaa ja tasapainoa kehittävillä telineradoilla. Parkour-tunneilla ylitämme esteitä sulavasti ja ketterästi telinesalissamme. Trampoliinitunneilla opettelemme uusia hyppyjä ja hyppyjen yhdistelmiä trampoliinimaailmassa. Ohjatuilla tunneilla pelaamme myös pallopelejä ja leikimme liikuntaleikkejä päivittäin. Lisäksi ohjelmaan kuuluu kaupunkisotaa, sirkustemppuilua, rytmistä voimistelua ja muihin eri lajeihin tutustumista.

Ohjaajina toimivat Tempputemmellyksen tutut ja kokeneet lastenliikunnanohjaajat. Tempputemmellyksen iltapäiväkerhon jälkeen lasta ei tarvitse kuljettaa erikseen enää liikuntaharrastuksiin, sillä lapsi saa riittävän määrän liikuntaa ja oppii uusia lajitaitoja jo iltapäiväkerhossa.

Ohjattujen tuntien lisäksi lapsille on varattu aikaa myös valvottuun vapaaseen temppuiluun telinesalissa ja trampoliinimaailmassa.

KOKOAIKAINEN JA OSA-AIKAINEN ILTAPÄIVÄKERHO

Tempputemmellyksen iltapäiväkerho toimii kaikkina koulupäivinä 12.8.2015-4.6.2016 (ei pyhäpäivinä ja koulujen loma-aikoina). Voit valita lapsellesi joko kokoaikaisen iltapäiväkerhon tai osa-aikaisen iltapäiväkerhon. Kun valitset kokoaikaisen iltapäiväkerhon, lapsi saa osallistua iltapäiväkerhoon viitenä arkipäivänä viikossa. Jos valitset osa-aikaisen iltapäiväkerhon, lapsi saa osallistua iltapäiväkerhoon korkeintaan kolmena päivänä viikossa. Osa-aikaisen iltapäiväkerhon kerhopäivät sovitaan syksyn 1.-2. kouluviikon aikana, kun lapsi on saanut koulusta syksyn lukujärjestyksen.

Iltapäiväkerhon toimintaan sitoudutaan koko lukuvuoden ajaksi.

Esimerkki päiväohjelmasta Tempputemmellyksen iltapäiväkerhossa

12-13.30 saapuminen: vapaa leikki yläsalissa, lautapelit, lukeminen, askartelu
13.30-14.30 välipala ja läksyt
14.30-15.30 ohjattu liikuntatunti
15.30-17 vapaata temppuilua valvotusti ja kotiinlähtö

HINNAT

Kokoaikaisen iltapäiväkerhon hinta on 280e/kk, osa-aikaisen 220e/kk. Hintoihin ei vaikuta toteutuneiden päivien määrä kuukaudessa. Esimerkki: Jos lapsi on ilmoitettu osa-päiväiseen iltapäiväkerhoon ja hän käy iltapäiväkerhossa vain kahtena päivänä viikossa, hinta on osa-aikaisen iltapäiväkerhon mukaan 220e/kk.

ILMOITTAUTUMINEN

Syksy 2015-kevät 2016 iltapäiväkerhoon ilmoittautuminen alkaa 15.4.2015. Ilmoittautumiset oheisesta linkistä:

Ilmoittaudu täältä »

LISÄTIETOJA

Puh. 045 110 9091

Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.